Fornøyde foreldre!

Hvert år gjennomfører Espira en foreldreundersøkelse.

I denne undersøkelsen får vi tilbakemeldinger fra foreldrene på hva som er bra med barnehagen, og hvordan vi kan utvikle oss til å bli en enda bedre barnehage.

Vi er stolte over å kunne si at mange foreldre er svært fornøyde med våre barnehager. I gjennomsnitt hadde våre barnehager i år en score på 5,3 av totalt 6 mulige!

Bildeserie02

Nedenfor har vi plukket ut noen svar på spørsmålet «Kan du si litt om hva ved Espira Bjørgene du er mest fornøyd med?»

«De ansatte ser virkelig barna, viser mye omsorg, er flinke til å følge opp ting vi prater om og de er gode på daglige tilbakemeldinger. Det pedagogiske opplegget er også flott. Fornøyd med at de ansatte informerer om hvordan dagen har vært. Hvordan hun har spist og lekt osv»

«De tar ungene på alvor og forutser behov. De har et godt innblikk i ungene sin utvikling. De er meget imøtekommende og ønsker det beste for ungene. Etter 1.5 år i barnehagen har jeg enda til gode å bli møtt med annet enn glade personale med et smil om munnen. En gjennomført og trygg barnehage med barnas beste i fokus»

«Er veldig glad for at personalet engasjerer seg så mye i hvert enkelt barn og samtidig klarer å ivareta helheten. Og setter pris på fokuset på turer og utelek. Skolespire tiden er også veldig flott. Kjekt for ungene at de får forberedt seg litt på skolestart og at det blir markert med noe litt ekstra stas»

«Vi er veldig fornøyd med de ansatte i Espira Bjørgene. Opplever at de liker jobben sin og arbeidsplassen. Opplever også at det pedagogiske er godt ivaretatt. Godt at de er mye ute på tur og er ute og leker»

«Syns det er flott at de er mye ute på tur, at de studerer naturen og lærer ting på turene. Kjekt med egen kjøkkenhage der de får smakt på det de dyrker. Veldig kjekt at de «ommøblerer» og pynter på avdelingen etter hvilket tema en jobber med, og at de jobber godt med ulike og varierte tema.»

«Mitt barn vil ikke bli med hjem på ettermiddagen siden han trives så godt! Mitt barn er helt i 100 når han forteller om sin dag i barnehagen og når vi skal dit om morgenen.»

«Beliggenhet i rolig og skjermet område – stabilt personale, og ved bruk av vikarer er det som regel kjente vikarer. Stort pluss at det er en fullkostbarnehage. Varierte uteområder som er atskilt, slik at en har mulighet til å variere, samt skjerme de små om nødvendig»

 

Personvern