Tussetroll

Tussetroll er en småbarnsavdeling der alderen på barna er fra 0-3 år. Avdelingen har til sammen 15 barn og 4 stillinger i grunnbemanning.

Trivsel og omsorg er en viktig del av Tussetrolls hverdag. Vi legger stor vekt på å skape en positiv stemning med trygge rammer og en forutsigbar hverdag for barna. Vi legger vekt på at alle barna skal få gode opplevelser i barnehagen gjennom varierende aktiviteter. Barnet får mulighet for å undre seg, utforske omgivelsene og mestre, sammen med trygge og engasjerte voksne.

Barnehagen har satsningsområdene språk og natur, miljø og uteliv. Espira har noe vil kaller for «Spirene» som vi bruker i forbindelse med fagområdene. «Spiren» for språk kaller vi Språklabben og “spiren” for natur, miljø og uteliv kaller vi for Tumleplassen.

Hver dag deler vi oss i større eller mindre grupper når vi skal på tur, ha leke eller språkgrupper, ha forming eller lignende aktiviteter. Vi har et fint uteområde som er tilpasset de minste barna, og vi drar også på tur for og utforske nærmiljøet når vi har anledning til det.

Vi har fokus på sunn kost til alle våre måltider. Hvis et barn har bursdag lager vi grove vafler, pannekaker, lapper eller fruktsalat eller smoothie. En dag i uka har vi varmmat hvorav 3 av 4 måltider består av fisk.

«En ring av gull en riktig stor
med plass til alle hender.
Der ingen er størst,
der ingen er minst,
der ingen er først,
der ingen er sist.
Vi holder fast så alle kjenner
at ringen er smidd av gode venner»

Personvern og cookies